Sætningsskader københavn

Få professionel hjælp til reparation af dine sætningsskader i København

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Trin 1 af 3

Navn(Påkrævet)

Vi kan sikre dit hjem imod sætningsskader i København

Har du brug for en professionel reparation af dine sætningsskader? 

Så kan vi hos Omfugning murværk hjælpe dig med garanti hjælpe dig. Vi er eksperter inden for reparation af sætningsskader samt facaderenovering, omfugning af murværk og reparation af sokkel, og vi arbejder hårdt for at levere de bedste resultater. Vi har gennem årene effektiviseret vores arbejdsmetoder og det ses på vores resultater. Vores team af dygtige fagfolk er enormt omhyggelige og detaljeorienteret. Det er vores måde at sikre dig de bedste resultater og give dig tryghed omkring arbejdsprocessen af arbejdet med dine facader.

Vi lytter til dine behov og ønsker, og hjælper dig med dine sætningsskader, så dit hjem og fundament igen er stabilt. Så har du brug for professionel hjælp til reparation af sætningsskader på dine facader, så kontakt os og vi tager en uddybende snak. Vores hold i København står klar til at fikse dine sætningsskader.

Hvad er en sætningsskade?

En sætningsskade forekommer ved mangel på stabilitet i elementer af konstruktionen på dit hus. Normalt er et hus stabilt og jævnt, men i nogle tilfælde giver huset sig. Når det sker er de materialer, som huset er opbygget af, nødt til at bevæge sig væk fra deres originale placering. Det vil resultere til revner i facaden på murværket. 

Hvis du ser unormale revnedannelser på dit murværk, så er det vigtigt at du holder nøje øje med om der sker en udvikling af det. Hvis der sker en udvikling, så kan det være forårsaget af en sætningsskade, og du bør kontakte en fagmand specialiseret i sætningsskader.

Det er vigtigt at få lukket revnerne til,og det kan vi, hos Omfugning murværk, hjælpe dig med. Vi er et team af dygtige murere der har mange arbejdsopgaver indenfor sætningsskader i baggagen. Kontakt os i dag, så vi kan sikre din bolig mod dine sætningsskader og sikre at det ikke sker igen i fremtiden.

Vores aftaler bliver altid overholdt

Hos Omfugning murværk har vi erfaring inden for reparation, forbedring og sikring af sætningsskader der fremkommer i alle former og omfang. Tillid og tryghed er nøgleordene der udgør vores største prioritet, så du efterlades glad og tilfreds når vores veje skilles igen. Det betyder, at du kan være sikker på, at alle aftaler og tidsplaner bliver overholdt. Vi planlægger fra start til slut hele arbejdsprocessen nøje, og du er med gennem hele vejen. Skulle der i et sjældent tilfælde opstå en udfordring undervejs, informerer vi dig som den første, og sørger for at finde en løsning på problemet.

Få et tilbud på dine sætningsskader i København

Det er svært at give en nøjagtig pris på en udredning af sætningsskader, før vi har et kendskab til din opgave og dens omfang. Der er en række af faktorer der har indflydelse på prisen på reparation af sætningsskader. Derfor er det første skridt samtalen. Ud fra de informationer du videregiver til os, sender vi en fagmand ud til dig efter behov. Så bliver der udført en inspektion af problemet, og en plan fra vores side vil udformes ud fra dette. Når det er på plads, kan vi komme med en konkret pris til din opgave.

Vi anbefaler, at du kontakter os i dag, og så tager vi en helt uforpligtende snak. På den måde kan vi finde ud af, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dig af med dine sætningsskader i dit hjem i København.

Indhent et tilbud