Omfugning af murværk

Branchens bedste omfugning af murværk

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Trin 1 af 3

Navn(Påkrævet)

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Trin 1 af 3

Navn(Påkrævet)

Priser på omfugning af murværk

Omfugning af Murværk

Ekskl. Udkradsning af fuger
DKK 600,- Vejledende pris pr. kvm. eks. moms
  • Materialer
  • Fyldning af fuger
  • Oprydning
  • Afsyring
  •  
Billigste

Omfugning af Murværk

Inkl. Udkradsning af fuger
DKK 760,- Vejledende pris pr. kvm. eks. moms
  • Udkradsning af fuger
  • Materialer
  • Fyldning af fuger
  • Oprydning
  • Afsyring
Bedste

Hvad siger tidligere kunder?

★★★★★

Professionel omfugning

Arbejde udført: Nye fuger på rækkehus, udskiftning af sten på overlægger v. kældervindue, reparation af sætningsskade på 1. sal. Super professionelt arbejde udført. Nem og flydende kommunikation fra begyndelsen. Derefter arbejde udført inden for den angivne tidsramme. Alt lavet inden for en uge. Alt arbejde udført blev forhåndsvist for en således, at der ikke var tvivl om hvad der skulle laves - og det blev forklareret hvorfor og hvordan det skulle laves, så en lægmand også kan forstå det. Svendene der udførte arbejdet var dygtige og meget behagelige at have gående.
Anders Balle Poulsen
via Trustpilot

★★★★★

Udskiftning af sten og nye fuger - flot arbejde

På mit hus havde jeg næsten 300 sten, der var frostsprængt og skulle udskiftes. Derudover skulle fugerne omfuges. Sluttelig var der en sætningsskade, der var lavet forkert med beton. Hele arbejdet blev aftalt gennemført i løbet af én uge. Arbejdet blev et par dage forsinket pga sygdom, men jeg blev løbende orienteret om den justerede tid, ligesom jeg blev spurgt om det passede mig. Det gjorde det. Christian har løbende orienteret mig om arbejdets fremskridt, og sidste dag gennemgik han det gennemførte arbejde. Hans folk er venlige og behagelige, og det virkede som om de arbejdede godt sammen og var et godt team med et glimt i øjet. Alt sammen medvirkende til at jeg følte mig tryg i hele processen, og nu har betalt min regning med glæde. Jeg kan varmt anbefale Christian og hans folk.
Lasse H.
via Trustpilot

★★★★★

Flot arbejde af CSK Omfugning

En super positiv oplevelse med CSK- Omfugning. Nogle høflige, omhyggelige og yders effektive drenge, der hver og en udførte et suverænt stykke arbejde. Mit røde murstenshus har virkelig fået nyt liv. Alle de bedste anbefalinger herfra.
Christian Overgaard
via Trustpilot

Hvorfor få omfuget dit murværk?

1 Forebyg skader

Nummer 1 og den vigtigste årsag til, at få Omfuget sit murværk hurtigst muligt det er selvfølgeligt, at minimere risikoen for fugtskader i dit hus, da det kan være en ekstrem bekostelig affære.

2 Forbedre isolering

Hvis fugerne er slidte eller beskadigede, kan de forårsage varmetab, da varmen siver ud gennem de beskadigede områder. 

Omfugning kan forbedre isoleringsevnen og reducere varmetabet.

3 Få et nyt hus

Når du får omfuget dit murværk, kommer dit hus til at fremstå nærmest som nyt. 

Har du mursten der er medtaget af vind og vejr, eller har fået frostspringninger, kan disse med fordel også skiftes i sammen moment.

4 Undgå sundhedsrisici

Når du får omfuget dit murværk, kommer dit hus til at fremstå nærmest som nyt. 

Har du mursten der er medtaget af vind og vejr, eller har fået frostspringninger, kan disse med fordel også skiftes i sammen moment.

Professionel omfugning af murværk

CSK Omfugning er, som vores navn måske kan indikerer, et firma baseret på omfugning, reparation og sikring på murværket på din bolig.

Hos CSK Omfugning er vores mål ikke kun at reparere og sikre dit murværk, men også at efterlade vores kunder målløse og med en følelse af glæde. Det gælder både første gang de ser det, såvel som mange år frem. Og den erfaring, kendskab og ikke mindst stolthed vi føler for vores arbejde med omfugning af murværk, strækker sig også til vores arbejdsmoral og vores proces. Vores dygtige team er altid omhyggelige, detalje orienteret og med fokus på hurtig udførsel, upåklageligt arbejde og maksimal tilfredsstillelse. Vi har gennem årene nøje udviklet og effektiviseret vores arbejdsgang, og anvender udelukkende materialer, teknikker og værktøjer af den højeste kvalitet til alle og enhver opgave vi varetager. Når det kommer til facaderenovering, tilbyder vi også reparation af sokkel og udbedring af sætningsskader.

Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Det er vigtigt for os, at du ved, at omfugning af murværk på din bolig er i de bedste hænder. Vi er topprofessionelle og tilbyder den bedste service, og den dybeste indsigt indenfor alle aspekter på området.

Hos os lægges der altid ekstra energi og tid i dit projekt, hvor vores dygtige fagfolk står altid klar til at assistere dig med professionel rådgivning og vejledning. Vi er altid forberedt til at udføre det bedst tænkelige arbejde, både i udførslen såvel som planlægningen af dit projekt. Vi skræddersyer vores tilgang, planlægning og udførsel for at opfylde dine ønsker behov. Og det er helt uden, at du bliver nødt til at gå på kompromis med kvaliteten af det endelige resultat.

CSK tilbyder omfugning af den højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser, så dit hus er sikret mod tidens tegn uden, at du skal betale en formue.

Specialister i omfugning af murværk

Som du kan udlede af vores navn, er vi hos CSK Omfugning specialister i feltet. Vores virksomhed har rod i netop omfugning, og vi leverer kun resultater der lever op til vores ekstremt høje krav. Vi er eksperter i at behandle og skrabe gammelt fugemasse ud af mure, og indlægge ny i stedet. Indikationer på hvornår det er tid til at få omfuget, kan være, at murværket revner eller der er kommet murbier. Hvis du opdager disse, er det vigtigt, at du får en omfugning af dit murværk. Hvis ikke du får gjort dette i tide, kan der komme fugt i din bolig. I de værste tilfælde kan dette også bevæge sige indenfor. For at forebygge dette er det vigtigt, at omfugningen bliver gjort ordenligt. Fugt kan være uhyrre skadeligt for din bolig, så vi gør det til vores topprioritet af reparere og sikre dit murværk mod elementerne. 

Hos CSK Omfugning er vi din specialist i omfungning af murværk i København og omegn. Kontakt os allerede i dag!

Få omfugning af murværket inden det er for sent

Fugeproblemer, hvilket ikke bare ser grimt ud, men er også dårligt for husets konstruktion. Beskadigede fuger betyder, at murstenene bliver nedbrudt hurtigere. I værste fald kan det føre til, at der kommer fugt ind i selve boligen.

Derfor siger det sig selv, at du skal passe godt på dine facader og sørge for at få udført en omfugning af murværket i god tid. Det er et arbejde, som du godt selv kan udføre. Men da det er en meget vigtig del af din bolig, kræver det kendskab til både materialer og værktøj. Da det også er hårdt at udføre, er der som tidligere nævnt mange, der vælger at få en professionel fagmand til at stå for det. Her er CSK Omfugning blandt de bedste i branchen, når det kommer til omfugning af murværk.

Vi klarer din opgave

Vi tager hånd om hele processen, så du ikke skal lede flere steder. CSK Omfugning reparerer ikke kun dine fuger, men vi skifter også selve murstenene, hvis de viser tegn på skader. Det er særligt vigtigt omkring døre og vinduer, hvor fugten har nemmere ved at trænge ind, og derfor kan sprede sig hurtigt.

Hos CSK Omfugning finder du specialister i alle former for facaderenovering, og vi har erfaring med mange forskellige problemer. Så der er stor sandsynlighed for, at vi har løst et problem som dit før. Og hvis det ikke er tilfældet, har vi erfaring med lignende.

Når vi skal udskifte murstenene, søger vi for at finde mursten fra ældre huse, der er revet ned. På den måde kan du få den samme type mursten, som dem dit hus oprindeligt blev bygget i. Det er med til at gøre, at udskiftningen ikke er så tydeligt, og at dit hus beholder sin æstetik.

Aftaler bliver overholdt

Der er få ting så irriterende i denne verden, som aftaler der ikke bliver overholdt. Især når det omhandler noget så vigtigt som din bolig. Derfor er tid prioriteret højt hos CSK Omfugning. Vi stræber altid efter at overholde enhver aftale, der bliver indgået med os. Vi er dog kun mennesker, så hvis det usandsynlige ting skulle ske, og uforudsete problemer opstår, er du altid den første der bliver informeret. Dette er dog en sjældenhed for os. Vi mener nemlig at fejl og problemer kan undgås ved omhyggelig planlægning af alle aspekter og detaljer i arbejdsprocessen. Det gælder uanset hvor små eller ubetydelige de måtte synes.

Branchens bedste kvalitet

Hos CSK Omfugning har vi gennem årene opbygget en stor mængde viden og kendskab til de materialer, der bliver brugt til omfugning. Det gælder især selve den mørtel, der er blevet brugt. For at opnå det bedste resultat, er det vigtigt at vide, hvilken type mørtel der er brugt i din bolig, og hvilken effekt den har på problemer. Overordnet findes der to typer mørtel, når der tales om omfugning.

Står du med en ældre bolig eller et sommerhus, hvis fuger er begyndt at vise tegn på slid, kan vi hurtigt fjerne den gamle mørtel og skifte det ud til noget mere holdbart, du kan få glæde af mange år frem.

Den type mørtel vi benytter hos CSK Omfugning hedder Kalk-cement. Oprindeligt stammer den fra 1800-tallet, og den er de stærkere af de to brugte mørteltyper. Kalk-cement er stærkere og mere holdbart, og hvis din bolig er konstrueret efter 1970'erne, er det en god indikator på, at det er denne type mørtel, der er blevet brugt her.

Den anden type af mørtel, hydraulisk kalkmørtel, er blevet brugt siden 1700-tallet og helt frem til 1970'erne. Denne type mørtel er ikke ligeså holdbar som kalk-cement. Denne type ses oftest i ældre boliger, men da den blev brugt indtil for 50 år siden, er det ikke umuligt at støde ind i denne mørtel, hvis dit hus er fra denne periode.

De to typer mørtel er blevet brugt parallelt af hinanden, så der er ikke nogen garanti for, at du kan gætte eller kende den type, der er blevet brugt til dit hus.

Vi arbejder selvfølgelig kun med kalk-cement af højeste kvalitet, så vi kan skabe et holdbart resultat, som du kan nyde godt af mange år frem.

Sådan foregår omfugning af murværk

Omfugning kan godt være længerevarende og tilsvinende projekt. Derfor har CSK Omfugning specialiseret sig i at inddæmme det rod, der vil opstå under omfugningen. På denne måde fylder vi så lidt som muligt, og du vil stadig have mulighed for at benytte din bolig uden komplikationer. Når vi starter på at omfuge, er vores første koncern at isolere vores arbejdsområde. Vi afdækker altid det skadede murværk. Her sørger vi for, at der ikke vil være noget byggerod eller andre spor på, at vi har været hos dig. Vi efterlader kun et murværk med nye fuger.

Når arbejdsområdet er afdækket, begynder vi med at udkradse den gamle mørtelfuge med en dybde på 1,5 cm. Denne dybde sikre os, at der kommer en tilstrækkelig mængde mørtelfuge ind. Dette styrker din nye mørtelfuge, og forebygger frostsprængninger samt murbier. Derefter gennemskylles alle fugerne med vand for mørtelrester.

Kun de bedste metoder

Vi anvender altid fugeske og pudsebræt til denne opgave. På den måde sikrer vi os, at mørtlen er trykket ordentligt på plads. Dette eliminerer luften i mørtlen og sikrer styrken i den nye fuge. Der er mange slags fuger vi arbejder med. Om end det er sandbaseret, eller bakkebaseret, har vi altid det rigtige til præcis dine ønsker. Vi arbejder hovedsageligt med skrabe fuger og trykkede fuger. Trykkede fuger vil generelt set være lidt tilbagelæggende. Skrabefuger vil være helt ud til kanten. Vi tilbyder forskellige finish af ovenstående fugetyper, så den endelige resultat ser ud, som du ønsker.
 

Vi tilbyder en del typer finish. Herunder en mere ru finish, hvor der kun kostes, samt en trykket finish, hvor fugen vil have en afrunding. Når fugningen er færdig, afsyrer vi hele murværket og fjerner derved slør, så du ender med rene mursten. Til sidst fjernes mørtelrester fra afdækningen og denne fjernes. Herefter bortkøres affaldet, og du kan nyde resultatet uden andre spor fra vores indgriben. Her vil du kun stå tilbage med en sund mur med en flot finish. 

Hvornår har man brug for omfugning af murværk?

Der findes en række forskellige dele og aspekter af murværket, du med fordel kan holde øje med. På den måde bliver du hurtigt opmærksom på, hvornår dine facader har brug for en omfugning.

Har du lagt mærke til huller i dine fuger? Kan du uden at bruge for meget tryk skrabe fugemassen ud fra murværket med et skarpt værktøj? Hvis dette er tilfældet, er det på tide, at du får et eftersyn af dine facader. Dette hjælper vi dig med, hvad end der er tale om en delvis, eller en komplet omfugning af dit murværk. Såfremt du tager kontakt til os, kommer vi altid ud, og inspicerer dine facader. Derfra kan vi rådgive, samt tilbyde dig udbedring af de skader vi sammen måtte konkludere.

Vi har øje for den mindste detalje

Det første vores fagmænd vil kigge efter, er måske den vigtigste indikation på, om der er problemer med dine facader. Nemlig om fugerne i dit murværk ikke fylder hele mellemrummet mellem de enkelte mursten ud. Hvis dette ikke er tilfældet, bør du hurtigst muligt få det gældende område fuget. Især hvis der er tale om et større område på mere end et par kvadratmeter. Dette er den mest almene type af fugeskader, og det er et problem vi har meget erfaring med at håndtere.

Ligeledes kan du med fordel holde øje med, om der er murbier, der har skabt et bosted mellem stenene i dit murværk. Indikatorer på at dette problem er gældende er, at der er mange huller på størrelse med en blyant i fugerne. Hullerne vil normalt være tæt på hinanden. Her er det vigtigt, at dette problem bliver løst hurtigt. Bierne graver nemlig mørtlen mellem murstenene ud, hvilket igen kan lede til fugtproblemer. Generelt set vil de forsøge, at bide sig igennem de svækkede fuger, og i værste tilfælde vil de være i stand til at komme hele vejen ind i murværket og derfra bygge bikuber i selve murværket. Derfor er det vigtigt at reagere, hvis du kan konkludere, at der er mange huller i murværket. 

Lægger du mærke til, at der er revner og sprækker i selve fugen, kan deres tykkelse være en indikation på, hvorvidt du skal gribe ind eller ej. Det er helt normalt, at der er et omfattende trappesystem af revner og sprækker i dine fuger, og det er ikke et problem. Så længe at disse revner er tynde. Men hvis der er tale om åbne sprækker tykkere end en par millimeter, er det en god ide at få dem omfuget hurtigst muligt. Vores professionelle team kan tilbyde professionel rådgivning og resultater af højeste kvalitet. Så om du leder efter en teknikker til selv at løse dit problem, eller har brug for dygtige fagmænd, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Vind og vejr

Det danske vejr er ekstremt belastende for dine mørtelfuger, hvilket forårsager en væsentlig forringelse af levetiden af fuger i Danmark. Størstedelen af året bliver det nemlig udsat for regn, hagl, og vind, som skader dit murværk og dine fuger. Hos CSK Omfugning tilbyder vi dig en professionel løsning, hvor vi skifter dine beskadiget fuger og erstatter dem med nye, der kan klare alt det vejr, du kan opleve i landet. 

Frostsprængninger er også et kæmpe problem i Danmark, givet vores kolde vinterperioder. Såfremt dit murværk har dårlige mørtelfuger, vil vand komme ind, hvor vand kan komme ind, hvilket forværrer tilstanden på dine mørtelfuger ydermere, da vand fryser. Derved kan det frostsprænge både mørtelfugerne og mursten. Dette kan endvidere føre til fugtskader i murværket, så det er altid en god idé, at få en professionel omfugning af dit murværk, så alt dette kan undgås.
 
Gennem årene har vi arbejdet med skader forsaget af alle typer vejr Danmark har at byde på, hvor vores erfaringer har givet os de rette kompetencer til forebygge skader, reparere og bygge murværk, samt styrke dine fuger mod elementerne, såvel som dyr.

Få et uforpligtende tilbud på omfugning

Hvis du har lagt mærke til, at det er tid til et eftersyn af din fuge eller har brug for en komplet omfugning af dit murværk, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Fortæl os om dit problem og dets omfang, så sørger vi for at skræddersy et tilbud, der kan opfylde dine ønsker og behov. Hvis du har nogle generelle spørgsmål om omfugning af murværk, vedligeholdelse eller forebygning af problemer kan du også kontakte os. Vores dygtige fagfolk har en omfattende viden om alle aspekter af murværk og omfugning, og kan med garanti rådgive dig.

Ting du skal være opmærksom på

Det er selvfølgelig en mulighed selv at stå for omfugning af dit murværk, og hvis du beslutter dig for selv at give dig i kast med dette, kan du potentielt spare dig selv for en masse penge. Problematikken med dette er, at omfugning af murværk er utroligt vigtigt for din boligs tilstand, og da det er et hårdt og teknisk krævende arbejde, vælger mange dog at arbejde sammen med professionelle, der specialiserer sig i omfugning af murværk.

Med os som din samarbejdspartner, sikrer du dig, at arbejdet løses korrekt, og at kvaliteten er i top, så der ikke opstår yderligere problemer i fremtiden. Et af de største problemer ved selv at gøre det er, at der opstår fugt, hvilket er noget af det værste, der kan ske for et hus. Det kan være svært at se i visse situationer, og det er derfor fordelagtigt at få gjort det i god tid og få gjort det ordenligt.

Så selvom at du planlægger selv at omfuge, kan det på det varmeste anbefales, at du sørger for at kontakte os, og benytter dig af vores ekspertise. Dette kan give dig et mere nøjagtigt billede, som du kan bygge dit eget budget over, og på denne måde kan du se, om det kan betale sig selv at løse dit problem, eller om du har brug for vores hjælp til omfugning af i dit murværk.

Vi tilbyder omfugning af murværk i:

Indhent et tilbud