FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Trin 1 af 3

Navn(Påkrævet)

Vi sikrer dit hjem imod sætningsskader

Vi er en virksomhed, der brænder for faget. Vi har efterhånden været i denne branche et godt stykke tid, og har derfor besluttet os, at prøve kræfter som selvstændige. Vi som personer er altid let til smil, og glade for, at udføre et godt stykke arbejde. Hvor end vi går, er der altid godt humør og en masse latter.

Mission

For os, er det vigtigt at kunden er glad og tilfreds, med det stykke arbejde vi udfører, hvilket vi altid vil stile efter. Vi er detaljeorienterede, effektive samt yderst professionelle i vores arbejdstilgang. Når vi udfører et stykke arbejde, satser vi ikke kun på det korte løb. Vi ønsker langvarige kontakter til vores mange glade kunder, hvilket kommer til syne i både vores kundeservice, tilgang og ikke mindst udførte arbejde.

vision

Vores vision for denne virksomhed er, at komme ud til jer alle, ikke blot igennem reklamer og tilbud, men også få samarbejdet hvorved relationer kan opbygges. Vi drømmer og håber på en sucessfuld virksomhed, med fantastiske arbejdsforhold, professionelle ansatte hvor folk føler, at arbejdslivet gennemført er skønt.

Følg os på Facebook

Her kan du læse flere kundeoplevelser, og følge med i nyheder og konkurrencer.

Dette finder du bl.a. på vores Facebook side:

Indhent et tilbud