Sætningsskader

Professionel udbedring af sætningsskader

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Trin 1 af 3

Navn(Påkrævet)

Vi sikrer dit hjem imod sætningsskader

Hos CSK Omfugning leverer vi kun de bedste resultater, og vi er stolte af vores arbejde og alt vi producerer. For os er det ikke nok bare at levere et stykke arbejde, vi stræber altid efter at gå det ekstra skridt. Det gælder både med planlægning, udførsel og resultat.

Hos CSK Omfugning er det vores mål at efterlade vores kunder målløse og positivt overrasket. Uanset hvilken opgave du stiller os, stræber vi altid efter det perfekte resultat. Og det kan ses i både vores arbejde med sætningsskader, vores arbejdsmoral og vores proces. Vores dygtige team er omhyggelige, detalje orienteret og med fokus på maksimal tilfredsstillelse. Vi har gennem årene nøje udviklet og effektiviseret vores arbejdsgang, og anvender udelukkende materialer af den højeste kvalitet til alle og enhver opgave vi varetager.

Det er vigtigt for os, at du ved, at reparation af dine sætningsskader er i de bedste hænder. Vi er topprofessionelle og tilbyder den bedste service, og den dybeste indsigt indenfor alle aspekter af sætningsskader. Oplever du andre problemer med dit murværk, tilbyder vi også facaderenovering, omfugning af murværk og reparation af sokkel.

Har du brug for professionel hjælp til reparation af sætningsskader eller andet inden for facaderenovering, så kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

Hos os lægges der altid ekstra energi og tid i dit projekt, ligegyldigt om der er tale om sætningsskader i murværket, fundamentet eller soklen. Vi er altid forberedt på at udføre det bedst tænkelige arbejde, både i udførslen såvel som planlægningen af dit projekt. Vi skræddersyer vores tilgang, planlægning og udførsel for at løse dine problemer.

Et tegn på at din bolig er ramt af sætningsskader er, at trykket fra murværket presser fugerne ud, og murstenene kan knække og smuldre. En sætningsskade løber normalt fra fundamentet, op gennem husets sokkel for til sidst at ramme murværket. CSK Omfugning kan reparere de skader du måtte stå overfor, eller sikre din bolig mod fremtidige problemer. Yderligere vil vores dygtige fagmænd kunne rådgive dig i forhold til den bedste vedligeholdelse og andre spørgsmål du måtte have.

Pris på reparation

Pris på reparation af sætningsskader varierer fra opgave til opgave. Større projekter der kræver mere planlægning og flere arbejdstimer vil selvfølgelig koste mere. For at kunne give en præcis pris på reparation af sætningskader, er der flere parametre, som afgør den endelige pris. Dette omfatter materialer, fræsning, omfugning, afdækning og affaldshåndtering. Du kan altid kontakte os, hvis du oplever problemer med dette, eller hvis du har brug får professionel rådgivning til at forebygge eller reparere skader på dine facader.

Kontakt os allerede i dag og få en uforpligtende pris på reparation af dine sætningsskader. Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser.

Hvordan opstår sætningsskader?

Som navnet berører, skyldes sætningsskader stabilitet, eller rettere mangel på dette. Grundlæggende er alle elementer i et hus konstruktion stabilt. Overordnet vil det sige, at bygningen er jævn, og at materialer ikke vil give sig. Når huset så alligevel giver sig, vil disse dele og materialer blive tvunget til at bevæge sig med og trække sig væk fra mere stabile dele af bygningen. Det vil resulterer i, at der vil opstå revner.

Dette kan ske, hvis din boligs fundament ikke er lavet ordenligt, og der under konstruktionen ikke er taget højde for at understøtte fundamentet. Det kan også ske, hvis der under bygningen af huset ikke er taget højde for underlaget, hvor det er opført, og der ikke har været forståelse for dynamikken i dette. Står du overfor dette problem kan CSK Omfugning også assistere dig. Ved først at arbejde med selve fundamentet, og dernæst arbejde med murværket, kan vi løse dit problem samtidigt med, at vi sikrer din bolig mod problematikker, der kunne opstå i fremtiden.

Oplever du problemer med sætningsskader? Så står vi altid klar til at hjælpe dig! Kontakt os allerede i dag.

Hvor ses sætningsskader oftest?

Sætningsskader ses oftest i gamle huse og andre bygninger. Dette skyldes, at der før i tiden ikke var et grundigt fokus på at undersøge jorden, og grundlaget i det område et hus skulle opføres. Når bygninger og huse opføres i dag, er jordbundsundersøgelser altid en vigtig del af konstruktionens planlægning. Dog kan vi udbedre skader forsaget i disse problemer, så du behøves ikke at søge ny bolig, hvis dette er dit tilfælde. Blandt vores medarbejdere finder du specialister i jordbund, sikring af fundamenter, dygtige murere samt andre fagmænd der kan hjælpe i alle skridt i sætningsproblemer.

Spot en sætningsskade

Hvis du har lagt mærke til unormal revnedannelse, og du mistænker, at den er opstået i forbindelse med en sætningsskade, så bør du omhyggeligt og nøje være opmærksom på den, og holde øje med om den udvikler sig. Hvis dette er tilfældet, kan det anbefales at kontakte en fagmand. Så får du en professionel vurdering af tilstanden, og hvor slemt og omfattende sætningsskaden er. Det vigtigste er dog altid, at du hurtigst muligt får lukket revnerne af, så fugt og vand ikke kan trænge ind i murværket. CSK Omfugning har omfattende kendskab til fugtproblemer, og vores arbejde udføres med den største omhu, så din sætningsskade ikke kun bliver løst på den bedste måde, men at din bolig i fremtiden vil være sikret mod lignende, skader i fremtiden.

Hvad er risikoen ved sætningsskader?

Hos CSK Omfugning har vi set alle typer og grader af sætningsskader. Vi ved hvor galt det kan gå, hvis problemet ikke løses hurtigt. Vi er derfor dybt seriøse, når det kommer til vores arbejde i dette område. Ved sætningsskader forbindes der en række forskellige problematikker og risici. En af disse er, at regnvandet kan trænge ind i dit hus, hvilket kan lede til fugtskader. Ligeledes kan regnvandets indtrængen lede til frostsprængninger i vinterhalvåret. Hvis du lægger mærke til revnedannelse i murværket, husets sokkel eller fundamentet, er det utroligt vigtigt, at du hurtigst muligt får løst dette problem, inden større skader opstår.

Du skal dog være ekstra opmærksom på, at dette ikke nødvendigvis er gældende ved tilbygninger, da der kan være tidsforskel på, hvornår fundamentet er lagt, og hvornår murværket er opført. Her vil fundamentet sætte sig anderledes, men kan alligevel resultere i sætningsskader. Dette problem vil du oftest opleve i forbindelsen mellem trappe og sokkel. Når vandet løber ind gennem disse revner, kan vandet ikke fordampe ordentligt, da trappen blokerer den proces. Fugten vil ophobe sig, og skader i dit hus kan forekomme. Hos CSK Omfugning er problemer grundet i fundament ikke et problem. Vores fagmænd kan reparere og sikre alle typer af skader, du kunne opleve med dette.

Mere end reparation af sætningsskader?

Hos CSK Omfugning har vi erfaring med reparation, forbedring og sikring af sætningsskader i alle former og omfang. Vores resultater og viden taler for sig selv, og hvis du ønsker at samarbejde med os, er dine problemer så godt som forsvundet. Vi har dyb erfaring med omfanget af skader, der kan opstå i forbindelse med en bygning der sætter sig, og derfor er det vores topprioritet at stoppe sætningen ved dens rod. Vores arbejde løser ikke bare dine sætningsproblemer, men sikrer din bolig så du fremadrettet intet har at frygte.

Sætningsskader ses oftest ofte i gamle huse og boliger, der over årene synker lidt sammen, hvilket igen leder til revnedannelse fra fundamentet og op gennem husets murværk. Som nævnt tidligere kan sætningsskader findes i både ydre og indvendige murer. Revner der stammer fra disse problemer ses både som lige revner, og som skrå revner. Hvis du bor i en ældre bolig, er det noget du bør holde et vågent øje med.

Dette skal du lægge mærke til

Et tegn på at din bolig er ramt af sætningsskader er, at trykket fra murværket presser fugerne ud, og murstenene kan knække og smuldre. En sætningsskade løber normalt fra fundamentet, op gennem husets sokkel for til sidst at ramme murværket.

Hvis revnerne udvikler sig, tyder det på, at der er tale om en igangværende sætning. Jo hurtigere de udvikler sig, jo værre er problemet. Igangværende sætninger skal stoppes, så snart der er mulighed for det, så skaderne begrænses mest muligt. Hvis dit hus hurtigt sætter sig, sørger vi for hurtigst muligt at få løst problemet, så det ikke udvikler sig yderligere. Generelt kategoriserer vi sætningsrevner indenfor to områder. Dem der udvikler sig, og dem der ikke udvikler sig. CSK Omfugning kan håndtere begge typer, så om du står med et problem nu, eller er interesseret i at undgå revner der udvikler, så kan vi med garanti løse dit problem.

få PROfessionel hjælp til reparation

Hos CSK Omfugning lever og ånder vi for vores fag. Gennem tiden har vi set, og arbejdet, med alle aspekter af reparation af sætningsskader, og det ses i vores arbejde. Vores kunder nyder godt af de unikke erfaringer, vi har oplevet, og vores arbejde har givet os en unik indsigt i sætningsskader. Vores dygtige fagfolk er altid til rådighed, hvad end du har brug for information, eller har et problem der skal løses hurtigt og effektivt.

Når der tales om udbedringer af sætningsskader i dit murværk, vil opgaver variere fra den ene situation til den anden, hvilket præsenterer dig for problemstillinger, der skal håndteres og løses på forskellig vis. Det første skridt i vores samarbejde er altid, at vi baseret på de informationer du har leveret til os, sender en fagmand med ekspertise i dette område ud til din bolig. Her vil en nøje omhyggelig inspektion af problemet og hele boligen finde sted. En nøje plan vil blive udformet, så der ikke opstår uventet problemer, og din skade vil blive løst på den bedste måde.

Har du brug for professionel hjælp til reparation af sætningsskader, så kontakt os allerede i dag!

Er det eksisterende murværk ikke påvirket af sætningsskaden, vil vi hovedsageligt arbejde i murværkets fuge. Først skal det afdækkede område sikres, hvorefter vi påbegynder fræsning i området, hvor problemet er lokaliseret. Dette gøres for at klargøre murværket til at blive indlagt med jern for, at skabe ekstra stabilitet. Ved at gøre dette, stoppes fremtidige muligheder for at sætningsskaden vender tilbage eller genopstå. Derefter fuger vi igen.

Hvis sætningsskaden derimod har slået revner gennem murværket, skal samme fremgangsmåde som tidligere nævnt stadig følges. Men her vil ødelagte og beskadiget mursten udskiftes med nye. I disse tilfælde fortæller vores erfaringer, at den metode er, at om-mure større dele af den beskadigede væg, da der kan være store mellemrum mellem stenene, hvor sætningsskaden har udviklet sig. Når du kontakter os, indgår du i et samarbejde med specialister og eksperter, så du trygt kan overlade dine problemer til os.

Når en sokkel påvirkes af sætningsskader, udføres arbejdet anderledes. Vi tilbyder også denne type reparation, og du kan læse mere om her. Det kan være en større proces at få styr på sætningsskader i din sokkel, men du kan trygt kontakte os, hvis du har spørgsmål omkring dette, eller hvis du har stødt på problemer af denne art.

Sætningsskader i din sokkel

Revner og sprækker opstår, når forskydninger i jorden eller underlaget under husets fundament finder sted. Disse starter oftest nedefra i konstruktionen, og arbejder sig opad efterfølgende. For at forebygge skader i dit murværk, kan et årligt tjek af din sokkel være en god ide. Det kan spare dig mange penge på længere sigt. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du lægger mærke til tegn på sætningsskader i din bolig, og hvis det vurderes, at det er tilfældet, sender vi hurtigt en fagmand ud for at danne sig et billede over problemets omfang og den bedste fremgangsmetode.

Vi tilbyder hjælp til sætningsskader i:

Indhent et tilbud