Sætningsskader Brøndby strand

Vi reparerer dine sætningsskader i Brøndby Strand

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Trin 1 af 3

Navn(Påkrævet)

Specialister i reparation af sætningsskader i Brøndby Strand

Hos CSK Omfugning har vi stor erfaring med reparation af sætningsskader i Brøndby Strand. Vi tager ære i vores arbejde, og leverer altid de bedste resultater.

Hos os kan du være sikker på at være i trygge hænder. Vores medarbejdere har mange års erfaring, og anvender altid de nyeste teknikker i branchen. Du kan være sikker på, at du altid får et flot resultat, som holder mange år frem. 

Før at vi påbegynder en opgave, kommer vi gerne ud og beser opgaven først for at vurdere omfanget og skaden af bygningen. 

Vi tilbyder også hjælp med reparation af sokkel, facaderenovering og omfugning af murværk. Skal du have klaret en anden mureropgave, som ikke er nævnt, kan du med fordel kontakte os. Vi har mange års erfaring og har efterhånden prøvet alle typer af opgaver inden for omfugning. Vores hold i Brøndby Strand står klar til at hjælpe dig med dit projekt. 

Vi vil ikke gå på kompromis med service og kvalitet. Derfor anvender vi altid de nyeste teknikker i branchen, materialer af højeste kvalitet, samt effektiviserer vi konstant vores arbejdsprocesser. Vores medarbejdere er altid “up-to-date” på de nyeste byggeteknikker i branchen.

Først arbejder vi med selve fundamentet og dernæst murværket for både at udbedre skaden, men også for at sikrer bygningen mod eventuelle fremtidige skader.

 

hvad er en sætningsskade?

Har du opdaget revner i din mur, fundament eller gulv? Så er der nok kommet en sætningsskade. Så snart der er kommet en sætningsskade, vil revnerne efterhånden blive større. Sætningsskader opstår typisk ved, at der under murerarbejdet ikke er taget højde for jordtilstanden før byggestart. Det vil medføre en manglende stabilitet, som over årene kan påvirke murværket til at bevæge sig med, eller trække sig væk fra mere stabile dele af bygningen. Sætningsskader giver risiko for vandskader og yderligere skader på bygningen.

Sætningsskader sker typisk i gamle bygninger. Dette skyldes, at der før i tiden ikke altid var et grundig nok undersøgelse af jordtilstanden før, at der blev muret. I dag undersøges jordtilstanden altid grundigt før, at der mures. Heldigvis kan vi hjælpe med at udbedre skaden før at sætningsskaden breder sig.

Har du lagt mærker til revner i din bygning, og du mistænker en sætningsskade, er det vigtigt at være meget opmærksom på denne.

Kontakt gerne os hurtigst muligt, før at revnen spreder sig, og før at der opstår flere og større skader på bygningen.
Sætningsskader – Man ser dem ikke før at de er der. Lad os rette op på skaden, før større skader opstår!

Kunden i fokus

Hos os er kunden altid i fokus. Vi fokuserer altid på at levere den bedste service, og et arbejde i høj kvalitet. Vi er ikke færdige med arbejdet før, at du er 100% tilfreds. Hos os er det vigtigt med en tæt dialog for at undgå misforståelser, samt for at sikre, at du får præcis det resultat, du ønsker. Vi overholder altid vores aftaler og kommer altid til aftalte tid.
 
Mangler du en fagmand der altid kommer til tiden, til en professionel reparation af sætningsskade i Brøndby Strand? Så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag. 
 

få et tilbud på udbedring af sætningsskade

Prisen på reparation af sætningsskade afhænger af omfanget af opgaven. Kontakt os med en beskrivelse af din opgave, lad os tage en dialog omkring udbedringen, og få et skræddersyet tilbud. 

Vi beser gerne bygningen først, for at vurdere opgavens omfang, og give et mere præcis skræddersyet tilbud til dig.

Indhent et tilbud